Catering

Ook op het gebied van catering, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt, is De Lunchboxx uw partner. Wij verzorgen dagelijks voor een groot aantal bedrijven de broodjeslunch, bitter- en borrelgarnituur en maaltijden bij overwerken. Maar ook voor een haringparty, opening van een bedrijfspand, aangeklede borrel of een feestje bij u thuis bent u bij ons op het juiste adres. De Lunchboxx zorgt voor maatwerk. Velen zijn u al voor gegaan. Bel of mail ons voor een voorstel op maat.

Traktatie op het werk

De Lunchboxx levert samen met haar partners een compleet assortiment gebak, petit fours, cupcakes, (mini) donuts, huisgemaakte appeltaart, boterkoek, muffins en brownies. Heeft u een speciale gelegenheid? Wij zorgen voor maatwerk!

High Tea

High Tea vanaf 2 personen en vooraf gereserveerd.

Arrangement:

Barbecue standaard

Heb je iets te vieren met een gezelschap of hou je gewoon van barbecue? Bij De Lunchboxx kun je nu ook heerlijk barbecueën aan het water. Ons standaard barbecue-menu bevat zowel vlees (kipsaté en 100% runder hamburger) als vis (zalmfilet en gemarineerde garnalenspies) en voorziet in versgebakken stokbrood en salades. Onze standaard barbecue is al verkrijgbaar vanaf 10 personen. Prijs p.p. € 22,50.

bbq

Arrangement:

Barbecue Americain Style

  • Kip
  • Steak
  • Spareribs
  • Hamburger

Vanuit de Tuktuk pak je zelf de sauzen, green salad, coleslaw, mashed potatoe, corn and corn bread sweet potato pie

Prijs p.p. € 26,50.(vanaf 10 personen)

Uiteraard kunnen wij ook een arrangement op maat maken.
Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, groepen (inter)nationale zakenmensen of familie aangelegenheden.

Volg ons op Facebook!

facebook