Paviljoen Kobus is teruggekomen van een winterslaap en heeft sinds kort een nieuwe bewoner, de naam is De Lunchboxx. Per heden spreken we niet meer alleen van Paviljoen Kobus, maar van De Lunchboxx in Paviljoen Kobus en deze situatie zal definitief zijn.

De eigenaar en aanspreekpunt van De Lunchboxx in Paviljoen Kobus is Leo van Ruyven. Hij heeft al jaren in De Binckhorst mogen vertoeven met zijn lunchroom en daar een goede naamsbekendheid opgebouwd. De Lunchboxx ziet in de locatie van Paviljoen Kobus weer nieuwe mogelijkheden en behoudt daarnaast de sterke binding die het heeft met De Binckhorst.

De openingstijden van De Lunchboxx in Paviljoen Kobus zijn als volgt:

  • Maandag tot en met vrijdag: 09.00 tot 20.00
  • Zaterdag: 9.30 tot 20.00
  • Zondag 11.00 tot 20.00

De sluitingstijden zijn richttijden. De Lunchboxx in Paviljoen Kobus staat open voor reserveringen, ook na 20.00 uur. Kijk voor de mogelijkheden op de websites.

De Lunchboxx in Paviljoen Kobus heeft ook een ander telefoonnummer: namelijk 070 – 3355992. De website www.kobus.nu en social media www.facebook.com/paviljoenkobus en www.twitter.com/paviljoenkobus zullen hetzelfde blijven. De Lunchboxx heeft ook een eigen website www.delunchboxx.nl en Facebookpagina www.facebook.com/delunchboxx.

De intentie is uitgesproken om later dit jaar de maatschappelijke functie weer in te vullen door het aanbieden van (leer)werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een opstap te vormen naar het reguliere arbeidsproces.

We hopen u gauw te mogen verwelkomen in De Lunchboxx in Paviljoen Kobus!